De Kunst op de Keet

In het project KunstKeten is één van de pijlers de Kunst; naast het logeren in een bijzondere accommodatie én de unieke locatie waar dit kan. Tijdens het ontwikkelen van het concept zijn beeldend kunstenaars uit Drenthe uitgenodigd. Zij zijn in gesprek gegaan met de betrokken recreatieondernemers en hebben uitgebreide voorstudies gemaakt. Voor beide partijen was deze vorm van samenwerking een geheel nieuwe ervaring.

De Kunstketen zijn veel meer geworden dan alleen een afbeelding op een keet. Iedere kunstenaar heeft zijn eigen beeld-verhaal gemaakt en de beleving van het logeren op een bijzondere plek gekoppeld aan het bedrijf dat de keet gaat verhuren. Het verhaal van elke KunstKeet is nog niet af. De kunstenaars gaan verder met het ontwikkelen van hun ideeën over de binnenkant en waar mogelijk de buitenkant. Met andere woorden “wordt vervolgd…….”

Geert de Weerd

Nel Kamphuis

Jolein Landeweer

Merel Jonkheid

Impressie

Kunstketen_home_slider04 Kunstketen_home_slider05 Kunstketen_home_slider05b Kunstketen_home_slider06 Kunstketen_home_slider07 Kunstketen_home_slider08 Kunstketen_home_slider09 Kunstketen_home_slider09b Kunstketen_home_slider10 Kunstketen_home_slider11 Kunstketen_home_slider12 Kunstketen_home_slider12b Kunstketen_home_slider13