Er was eens…

KunstKeet “Er was eens….” met het kunstwerk van Geert de Weerd is een verblijf geworden met een pure uitstraling. De KunstKeet is in natuurlijke sfeer gemaakt en gebleven, het is een fijn huisje om heerlijk te relaxen. De KunstKeet is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

Voor dit ontwerp gebruikte Geert de verhalen over de Hunebedbouwers. In deze streek bij de Warme Bossen zijn overblijfselen gevonden uit die tijd. Zo zie je in de voorstelling jagers en verzamelaars o.a. bij hun graanveldjes of het bakken van pannenkoekjes. Op een primitief weefgetouw gingen vrouwen van schapenwol kleedjes maken. Ze maakten zich mooi en waren trots.
Maar gemakkelijk was het niet. In de lange winters, bij storm en regen zaten ze bij elkaar rond het open vuur. Toen zijn de sprookjes ontstaan en dat best gezellig zijn geweest.

Geert de Weerd, eigenlijk een landschaps-en zeegezicht schilder uit Yde www.geertdeweerd.blogspot.nl , heeft een huzarenstuk geleverd. Deze schildering kwam tot stand door laag over laag de juiste kleurnuances te zoeken en te laten ontstaan. Zijn lievelingsdetail is de oude boom!

Faciliteiten Er was eens….

  • Twee eenpersoonbedden (beneden), één tweepersoonsbed (hoogslaper) met aparte matrassen
  • Dekbedden, kussen en bedlinnen
  • Potten, pannen, borden, bestek, glazen etc.
  • Tafeltje met twee stoelen en twee krukjes
  • Vlonderterras met twee luie stoelen
  • Porta potti als toilet (chemisch toilet)
  • Keukenblokje met gasfornuis, 2x jeryy can (1 gevuld met vers water en 1 voor afval water) koelbox en wasbakje.

Prijs KunstKeet

1 nacht € 150,-
2 nachten € 250,-
3 nachten € 300,-

Bovenstaande tarieven zijn inclusief 2 personen, bed- en keukenlinnen, water en transport van de KunstKeet.

Bijkomende kosten

Extra persoon  € 25,-
Toeristenbelasting   € 1,10 p.p.p.n.

Het totale bedrag van de boeking dient vooraf te worden voldaan. Na boeking ontvang je een bevestiging met de betalingsgegevens.

Reserveren

De KunstKeten zijn telefonisch te reserveren. Zo kunnen wij je verder helpen met de keuze van de locatie en de KunstKeet. Kunnen we afspraken maken over hoe je waar komt en waar je de auto moet parkeren. Waar je de sleutel kunt halen (vinden) en waar je deze na vertrek weer moet achterlaten.

De KunstKeet is ook per e-mail te reserveren. Stuur een mail met een reserveringsverzoek en laat je telefoonnummer achter. We bellen je dan zo snel mogelijk om je verder te helpen met de reservering.

Reserveringen

KunstKeet Er was eens…. is telefonisch te reserveren bij de Warme Bossen: 0592-501511.

Zo kunnen wij je verder helpen met de keuze van de locatie. Kunnen we afspraken maken over hoe je waar komt en waar je de auto moet parkeren. Waar je de sleutel kunt halen (vinden) en waar je deze na vertrek weer moet achterlaten.

De KunstKeet is ook per e-mail te reserveren. Stuur een mail met een reserveringsverzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Laat je telefoonnummer achter. We bellen je dan zo snel mogelijk om je verder te helpen met de reservering.

 

Bekijk ook onze andere KunstKeten

Contactgegevens

KunstKeet Er was eens...

  • 0592 - 501 511
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Impressie Er was eens...

impressie_erwaseens14 impressie_erwaseens01 impressie_erwaseens02 impressie_erwaseens03 impressie_erwaseens04 impressie_erwaseens05 impressie_erwaseens06 impressie_erwaseens07 impressie_erwaseens08 impressie_erwaseens09 impressie_erwaseens10 impressie_erwaseens11 impressie_erwaseens12 impressie_erwaseens13