Groeten uit Grolloo

KunstKeet ‘Groeten uit Grolloo’ is stijlvol, rustiek en comfortabel ingericht. Je slaapt in een bedstede. Een ingenieus ontworpen mobiel toilet maakt deel uit van de inventaris. Het idee voor het kunstwerk van Merel Jonkheid (geboren in Drenthe) begon toen ze verdwaalde in het gebied rondom Grolloo. Deze ervaring heeft ze gecombineerd met de verhalen rondom Cuby and the Blizzards en Harry Muskee.

Logeren in de Keet ziet zij als een ontdekkingsreis voor groot en klein. Haar werkwijze is intuïtief en planmatig. Dit acryl schilderij begon met een projectie van het panorama-beeld rondom de keet en zit vol tegenstellingen: dichtbij - veraf; open – gesloten en vrijheid – geborgenheid. Een uitnodiging om op ontdekking te gaan. Maar om met Merel te spreken:” Taal schiet vaak te kort.”

Zelf zegt ze:

Het contrast tussen open en gesloten is typerend voor het Grolloërveen. Dit geldt niet alleen voor het landschap, als rasechte Drent zijn dit ook twee eigenschappen van mijn karakter die af en toe met elkaar in conflict zijn.
Denk je hier te veel over na, dan verlies je jezelf er in: je verdwaalt, en wel in datgene waarvan je dacht het op je duimpje te kennen. Telkens kom je iets nieuws tegen, nog niet ingevulde delen van het bestaan, jouw bestaan. Onontgonnen terrein waarbij je soms tot je knieën in het water staat. En een ding is onzeker, wat moet je ermee aan?
Ik heb een tip voor je. Wanneer je het pad kwijtraakt, stop met zoeken. Verdwalen is opeens een uiterst fijne staat van zijn.

Faciliteiten KunstKeet Groeten uit Grolloo:

  • Een tweepersoonsbed
  • Dekbedden, kussens en bedlinnen
  • Koffie/thee faciliteiten en keukenlinnen
  • Gezellig zitje binnen
  • 2 comfortabele tuinstoelen
  • Potten, pannen, borden, bestek, glazen etc.
  • Keukenblokje met een 3-pits gasfornuis, 2x jerrycan gevuld met vers water, 1x jerrycan voor vuil water, koelkast en wasbakje.

Prijs KunstKeet

1 nacht € 150,-
2 nachten € 250,-
3 nachten € 300,-

Bovenstaande tarieven zijn inclusief 2 personen, bed- en keukenlinnen, water en transport van de KunstKeet.

Bijkomende kosten

Extra persoon  € 25,-
Toeristenbelasting   € 1,10 p.p.p.n.

Het totale bedrag van de boeking dient vooraf te worden voldaan. Na boeking ontvang je een bevestiging met de betalingsgegevens.

Reserveren

De KunstKeten zijn telefonisch te reserveren. Zo kunnen wij je verder helpen met de keuze van de locatie en de KunstKeet. Kunnen we afspraken maken over hoe je waar komt en waar je de auto moet parkeren. Waar je de sleutel kunt halen (vinden) en waar je deze na vertrek weer moet achterlaten.

De KunstKeet is ook per e-mail te reserveren. Stuur een mail met een reserveringsverzoek en laat je telefoonnummer achter. We bellen je dan zo snel mogelijk om je verder te helpen met de reservering.

Reserveringen

KunstKeet Groeten uit Grolloo is telefonisch te reserveren bij Boerhaarshoeve: 0592-501418.

Zo kunnen wij je verder helpen met de keuze van de locatie. Kunnen we afspraken maken over hoe je waar komt en waar je de auto moet parkeren. Waar je de sleutel kunt halen (vinden) en waar je deze na vertrek weer moet achterlaten.

De KunstKeet is ook per e-mail te reserveren. Stuur een mail met een reserveringsverzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Laat je telefoonnummer achter. We bellen je dan zo snel mogelijk om je verder te helpen met de reservering.

 

Bekijk ook onze andere KunstKeten

Contactgegevens

KunstKeet Groeten uit Grolloo

  • 0592 - 501 418
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Impressie Groeten uit Grolloo

impressie_groeten_uit_grolloo01 impressie_groeten_uit_grolloo02 impressie_groeten_uit_grolloo03 impressie_groeten_uit_grolloo04 impressie_groeten_uit_grolloo05 impressie_groeten_uit_grolloo06 impressie_groeten_uit_grolloo07 impressie_groeten_uit_grolloo08 impressie_groeten_uit_grolloo09 impressie_groeten_uit_grolloo10 impressie_boerhaarshoeve_kunstketen19