Het Nest

Heerlijk nestelen in je eigen huisje, Het Nest, in de vrije natuur, dat was het idee van Jolein Landeweer, beeldend kunstenaar uit Gasselternijveen www.joleinlandeweer.nl. Haar kunstwerk laat een vrolijk geheel zien, waarin het nest een centrale rol speelt. Het geheel van planten, bloemen en dieren, in een zwierig, kleurrijke stijl, straalt gezelligheid uit. De roodborst speelt een hoofdrol, zijn nieuwsgierige gedrag roept vragen op. Wat zou het beeld bij ons los maken? Of bij kinderen? Bij de receptie is vast pen en papier beschikbaar…..

KunstKeet Het Nest is een knusse, frisse accommodatie en is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Je overnacht met KunstKeet Het Nest op bijzondere plekken in de bossen van Boswachterij Gieten-Borger.

Faciliteiten KunstKeet Het Nest:

 • Twee tweepersoonsbedden (stapelbed) met aparte matrassen
 • Dekbedden, kussens en bedlinnen
 • Koelbox
 • Koffie/thee faciliteiten en keukenlinnen
 • Potten, pannen, borden, bestek, glazen etc.
 • Twee steigerhouten stoelen (binnen) met tafeltje
 • Twee krukjes
 • Vlonderterras met tafel en twee stoelen
 • Porta potti als wc (chemisch toilet)
 • Keukenblokje met een 3-pits gasfornuis, 2x jerrycan gevuld met vers water, 1x jerrycan voor vuil water, koelbox en wasbakje.
 • Douchezak gevuld met vers water (20 liter)

Prijs KunstKeet

1 nacht € 150,-
2 nachten € 250,-
3 nachten € 300,-

Bovenstaande tarieven zijn inclusief 2 personen, bed- en keukenlinnen, water en transport van de KunstKeet.

Bijkomende kosten

Extra persoon  € 25,-
Toeristenbelasting   € 1,10 p.p.p.n.

Het totale bedrag van de boeking dient vooraf te worden voldaan. Na boeking ontvang je een bevestiging met de betalingsgegevens.

Reserveren

De KunstKeten zijn telefonisch te reserveren. Zo kunnen wij je verder helpen met de keuze van de locatie en de KunstKeet. Kunnen we afspraken maken over hoe je waar komt en waar je de auto moet parkeren. Waar je de sleutel kunt halen (vinden) en waar je deze na vertrek weer moet achterlaten.

De KunstKeet is ook per e-mail te reserveren. Stuur een mail met een reserveringsverzoek en laat je telefoonnummer achter. We bellen je dan zo snel mogelijk om je verder te helpen met de reservering.

Reserveringen

KunstKeet Het Nest is telefonisch te reserveren bij De Lente van Drenthe: 0599 - 564333.

Zo kunnen wij je verder helpen met de keuze van de locatie. Kunnen we afspraken maken over hoe je waar komt en waar je de auto moet parkeren. Waar je de sleutel kunt halen (vinden) en waar je deze na vertrek weer moet achterlaten.

De KunstKeet is ook per e-mail te reserveren. Stuur een mail met een reserveringsverzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Laat je telefoonnummer achter. We bellen je dan zo snel mogelijk om je verder te helpen met de reservering.

 

Bekijk ook onze andere KunstKeten

Contactgegevens

KunstKeet Het Nest

 • 0599 - 564 333
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Impressie Het Nest

KunstKeet_het_nest01 KunstKeet_het_nest02 KunstKeet_het_nest03 KunstKeet_het_nest04 KunstKeet_het_nest05 KunstKeet_het_nest06 KunstKeet_het_nest07 KunstKeet_het_nest08 KunstKeet_het_nest09 KunstKeet_het_nest10 KunstKeet_het_nest11 KunstKeet_het_nest12 KunstKeet_het_nest13 KunstKeet_het_nest14 KunstKeet_het_nest15