The Raven

Overnachten in “The Raven” doe je op een bijzondere locatie. Een plek in de natuur die je helemaal voor jezelf hebt of deelt met één, twee of drie andere gasten. Op zo’n afgezonderde plek word je op jezelf terug geworpen. Ervaar je dat werkelijke belangrijke gebeurtenissen nooit uit je gedachten verdwijnen en juist naar boven komen in een situatie waarin je op jezelf terug geworpen wordt.

In een nacht toen ’t buiten woedde, en ik peinzend, mat en moede,
Nadacht over ’t schone en goed van een lang vergeten leer;
En mijn hoofd begon te knikken, hoorde ik plotseling iets tikken,
Dat mij uit mijn slaap deed schrikken. “Wie zou ’t wezen in dat weer?
Een bezoeker klopt daar, “dacht ik”, aan mijn kamer in dat weer;
Dat slechts is het, en niets meer.”

De kunst is van Nel Kamphuis uit Eext www.nellebel.nl. Toen zij hoorde van het project KunstKeten en dat je in de Keet kunt overnachten op afgelegen plekken in de natuur dacht zij direct aan het gedicht “The Raven” van Edgar Allen Poe. Het gedicht gaat over een man die in een afgezonderde situatie een ontmoeting heeft met een raaf. Elk couplet eindigt met “Nevermore” en als je dit uitspreekt hoor je als het ware een raaf.

Faciliteiten KunstKeet The Raven:

  • Twee eenpersoonbedden (beneden), één tweepersoonsbed (hoogslaper) met aparte matrassen
  • Dekbedden, kussen en bedlinnen
  • Koffie/thee faciliteiten en keukenlinnen
  • Potten, pannen, borden, bestek, glazen etc.
  • Klaptafel met twee stoelen en twee krukjes
  • Vlonderterras met twee stoelen
  • Porta potti als toilet (chemisch toilet)
  • Keukenblokje met een 2-pits gasfornuis, 2x jeryy can (1 gevuld met vers water en 1 voor afval water), koelbox en wasbakje.

Prijs KunstKeet

1 nacht € 150,-
2 nachten € 250,-
3 nachten € 300,-

Bovenstaande tarieven zijn inclusief 2 personen, bed- en keukenlinnen, water en transport van de KunstKeet.

Bijkomende kosten

Extra persoon  € 25,-
Toeristenbelasting   € 1,10 p.p.p.n.

Het totale bedrag van de boeking dient vooraf te worden voldaan. Na boeking ontvang je een bevestiging met de betalingsgegevens.

Reserveren

De KunstKeten zijn telefonisch te reserveren. Zo kunnen wij je verder helpen met de keuze van de locatie en de KunstKeet. Kunnen we afspraken maken over hoe je waar komt en waar je de auto moet parkeren. Waar je de sleutel kunt halen (vinden) en waar je deze na vertrek weer moet achterlaten.

De KunstKeet is ook per e-mail te reserveren. Stuur een mail met een reserveringsverzoek en laat je telefoonnummer achter. We bellen je dan zo snel mogelijk om je verder te helpen met de reservering.

Reserveringen

KunstKeet The Raven is telefonisch te reserveren bij Camping het Zwanemeer: 0592 - 261317.

Zo kunnen wij je verder helpen met de keuze van de locatie. Kunnen we afspraken maken over hoe je waar komt en waar je de auto moet parkeren. Waar je de sleutel kunt halen (vinden) en waar je deze na vertrek weer moet achterlaten.

De KunstKeet is ook per e-mail te reserveren. Stuur een mail met een reserveringsverzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Laat je telefoonnummer achter. We bellen je dan zo snel mogelijk om je verder te helpen met de reservering.

 

Bekijk ook onze andere KunstKeten

Contactgegevens

KunstKeet The Raven

  • 0592 - 261 317
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Impressie The Raven

impressie_the_raven01 impressie_the_raven02 impressie_the_raven03 impressie_the_raven04 impressie_the_raven05 impressie_the_raven06 impressie_the_raven07 impressie_the_raven08 impressie_the_raven12 impressie_the_raven09 impressie_the_raven10 impressie_the_raven11